Auto- en aanhangertransport

Transport Taxi kan speciaal auto en -aanhangertransport voor je op zich nemen. De grootte van de auto of aanhanger maakt niet uit. Met ons wagenpark en auto-ambulances hebben we de materialen in huis om met jouw geliefde voertuig van A naar B te komen. Dit voor een gunstig tarief.

Oldtimertransport

Je bent in het bezit van een oldtimer. Je wilt er zo min mogelijk mee rijden, want je moet pieken tijdens een evenement. Of er moet nog even aan gesleuteld worden en juist bij het evenement kun je de juiste gereedschappen lenen. In dergelijke gevallen kunnen wij de oldtimer komen halen en van A naar B brengen. Wij zorgen dat de oldtimer zonder kleerscheuren aan komt. Door onze ervaring weten wij hoe we veilig jouw geliefde klassieker kunnen vervoeren.

Race- en Rally-auto’s

Sommige auto’s mogen niet op de openbare weg rijden en/of deelnemen aan het verkeer. Ook in zo’n geval ben je bij Transport Taxi aan het juiste adres. Wij brengen jouw speciale voertuig naar de plaats van het evenement.

Pechhulp & schade-auto’s

Autopech wens je niemand toe. Mocht het je toch overkomen en de auto kan niet meer verder, dan komen wij je te hulp schieten. Want ook in een dergelijke situatie wil je zo snel mogelijk van A naar B. We kunnen ons ook situaties indenken, waarbij het voertuig in haast is achtergelaten. Wij halen dan alsnog jouw voertuig op, met of zonder jouw aanwezigheid. De auto wordt met behulp van een lier en diverse gereedschappen op de auto-ambulance getakeld en we brengen deze naar jouw gewenste garage, of andere locatie. Natuurlijk kunnen we ook schade-auto’s ophalen.

 

Aanhanger vervoeren

Heb je een kar, vouwwagen, caravan, of andere aanhanger die van A naar B moet? Zie je op tegen een lange en langzame reis? Of je hebt simpelweg geen auto met trekhaak? Transport Taxi kan dit soort aanhanger transport binnen heel Europa op zich nemen.

 

Transport Taxi vervoert elk gemotoriseerd voertuig

Transport Taxi vervoert tevens elk gemotoriseerd voertuig en aanhanger binnen heel Europa van A naar B. Jouw auto, 2 auto’s, klassieke auto, raceauto, rallyauto, brommobiel, quad, of motor. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden!
Een brommobiel? Jazeker! Stel je voor dat je op marktplaats een motorvoertuig tegen komt in de andere kant van het land, welke je graag wil aanschaffen. Op een brommobiel het hele land door te gaan, is niet heel efficiënt. Bij dit soort situaties kunnen wij uitkomst bieden.

Contact Transport Taxi

Bel of mail voor een vrijblijvende offerte voor jouw auto- en aanhangertransport op maat. Neem contact op voor meer informatie.