Meubeltransport

Meubels vervoeren kan een hoop tijd, stress en ergernis kosten. Tevens moet je even flink sjouwen. Wij kunnen dit voor je doen. Onze verhuizers zijn erin bedreven. Ze doen niet anders en zijn goed opgeleid op het gebied van verantwoord tillen. Tevens hebben wij voldoende hulpmiddelen, om een verhuizing te vergemakkelijken, zoals diverse soorten steekwagentjes. Wanneer er een zwaar object naar een verdieping moet, kunnen wij dit voor je omhoog takelen. Wil je bijvoorbeeld een zwaar, eiken meubel omhoog takelen? Geen enkel probleem. Door de grote diversiteit aan hulpmiddelen en ons uitgebreide wagenpark (auto’s, transportbusjes, vrachtwagens, aanhangers), kunnen wij je helpen bij alle soorten verhuizingen door het hele land en zelfs binnen Europa. Dit uiteraard voor een gunstig tarief.

Kubieke meters laadruimte

Vaak gaat het bij meubelvervoer naast het gewicht om de omvang. Meubels nemen nu eenmaal veel ruimte in beslag. Wij hebben kleine bestelbusjes tot grote vrachtwagens in het wagenpark, zodat we al je geliefde inboedel kunnen vervoeren. We hebben het wagenpark ingedeeld naar de hoeveelheid laadruimte in kubieke meters. Voor de leken onder ons:  1 kubieke meter is: 1 meter lengte, maal 1 meter breedte, maal 1 meter hoogte. De verschillen in laadruimte: 3m3, 6m3, 10m3, 16m3, 20m3 en max 50m3.
Daarnaast hebben wij handige hulpmiddelen in huis, zoals verhuisdekens, meubelplateau’s, traplopers en steekwagentjes om jouw meubel zo soepel mogelijk te verhuizen. Jouw banken, chaise longues, stoelen, salontafels, eettafels, tv-meubels, tuinmeubels, loungessets, tuinssets komen door onze uiterste zorg piekfijn aan op het nieuwe adres. Wij pakken de meubels met de grootste zorg in en zorgen ervoor dat ze zonder beschadigingen op de plaats van bestemming arriveren. Geef eventueel vooraf even aan, of je zelf het materiaal in huis hebt om je meubels goed in te pakken, of dat wij dit volledig op ons moeten nemen.

 

Kantoormeubelen

Transport Taxi kan verschillende kantoormeubelen verhuizen. Wij kunnen ons indenken dat er veel bureau’s, kasten en ander kantoormeubilair snel van het oude naar het nieuwe pand verhuist moet worden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Chauffeur, of verhuizer

Het kan natuurlijk zo zijn dat je zelf wel wilt in- en uitladen, maar geen groot rijbewijs hebt. In dat geval kun je enkel de gewenste vrachtwagen met chauffeur laten komen. Als je denkt dat je wel een handje kunt gebruiken, dan kun je er 1, of 2 verhuizers bij inschakelen. Vele handen maken immers licht werk!

 

Contact Transport Taxi

Neem contact op voor meer informatie. Elk situatie is anders en geen vraag is ons te gek! Bel of mail voor een vrijblijvende offerte voor jouw meubeltransport op maat.