Spoedritten

In onze 24-uurseconomie kan het zijn dat je met een spoedzending zit. Meestal gaat het om zakelijke stukken, of artikelen. Rechtstukken, die op tijd een advocatenbureau moeten zijn, of bij de rechtbank. Een zeefproef met correcties, die voor de deadline bij drukker moet zijn. Een pallet met indusriële onderdelen, omdat er een machine stuk is gegaan bij een productiebedrijf.

Wat de reden, of zending dan ook is: Transport Taxi kan allerlei spoedritten verzorgen. Binnen een zo snel mogelijk tijdvak staan we bij je voor de deur. Uiteraard bezorgen wij je zending zo snel en zo veilig mogelijk naar de plaats van bestemming. Met ons uitgebreide wagenpark hebben we het juiste voertuig, voor de juiste klus.

Snelle en correcte levering door heel Europa

Of het nu gaat om een envelop, pakket, of een heel pallet. Wij bezorgen je zending 24 uur per dag, 365 dagen per jaar binnen heel Nederland en Europa. Dit uiteraard met de grootste aandacht en zorg. Wanneer je een zending onder tijdsdruk hebt, zorgen wij voor een snelle, correcte en effectieve afhandeling. Door onze logistieke ervaring weten we, wat er moet gebeuren om jouw zending zsm te kunnen afleveren. Mede dankzij de grote diversiteit in ons wagenpark en de flexibiliteit van onze medewerkers. Jouw spoedrit wordt vervoerd met het meest geschikte vervoermiddel uit ons eigen wagenpark.

 

Contact Transport Taxi

Bel voor snel contact en vraag naar de mogelijkheden!