Niet bekend Onjuiste uitspraken over de beste CBD-olie voor het verlichten van rugpijn – Ak Cannabis Club

Dear Richard Madeley: ‘My child has brought all my cash and cut me personally away from her life’
15 oktober 2020
Have a look at brand brand new Dating App Review – Tinder
15 oktober 2020

Niet bekend Onjuiste uitspraken over de beste CBD-olie voor het verlichten van rugpijn – Ak Cannabis Club

Niet bekend Onjuiste uitspraken over de beste CBD-olie voor het verlichten van rugpijn – Ak Cannabis Club

Overzicht Cannabidiol (CBD) is een soort cannabinoïde, een chemische stof die normaal voorkomt in cannabis (wiet en ook hennep) vegetaties. CBD leidt niet tot het “high” gevoel dat vaak wordt geassocieerd met cannabis. Dat gevoel wordt veroorzaakt door tetrahydrocannabinol (THC), een verschillende soort cannabinoïde. Sommige mensen met chronisch ongemak maken gebruik van actuele CBD-producten, in bepaalde CBD-olie, om hun indicatoren te beheersen.

CBD kan een vervanging zijn voor mensen die aanhoudend ongemak hebben en rekenen op medicijnen, zoals opioïden, die zowel verslavend als extra negatieve effecten kunnen hebben. Er is echter meer analyse nodig om de pijnstillende voordelen van CBD-olie en verschillende andere producten te verifiëren. Epidiolex, een geneesmiddel dat wordt aanbevolen voor epilepsie, is eigenlijk het enige CBD-item op de markt dat zowel maaltijden als geneesmiddelenbeheer (FDA ) heeft toegestaan. Ze worden mogelijk niet beheerd.

voor zuiverheid CBD olie kopen en dosering zoals andere medicijnen. Blijf lezen voor meer informatie over de mogelijke voordelen van CBD-gebruik bij pijn. U kunt ook met uw arts praten om te zien of het een keuze is voor uw aandoening. Elke persoon heeft een celsignaleringssysteem dat de endocannabinoïde eenheid (ECS) wordt genoemd. Receptoren zijn eigenlijk kleine gezonde eiwitten die op uw cellen zijn aangebracht. Ze ontvangen signalen, voornamelijk chemische, afkomstig van verschillende stimuli en helpen uw weefsels om te antwoorden. Deze reactie levert ontstekingsremmende en pijnverlichtende resultaten op die helpen bij pijnbeheersing. Dit suggereert dat CBD-olie en verschillende andere producten mensen kunnen winnen, samen met chronisch ongemak, waaronder constant rugklachten. De beoordeling onderzocht onderzoeken uitgevoerd tussen 1975 en maart 2018. In deze onderzoeken werden verschillende soorten.

De beste strategie om te gebruiken voor CBD voor rugpijn – rol, gevolgen, onderzoek, eigenschappen

pijn, waaronder: Op basis CBD oil van deze onderzoeken concludeerden wetenschappers dat CBD succesvol was in beste CBD olie het beheersen van algemeen ongemak en echt geen slechte bijwerkingen veroorzaakte. A heeft gekeken naar het gebruik van CBD bij ratten samen met artritis. Onderzoekers gebruikten CBD-gel voor ratten gedurende 4 dagen achter elkaar. 6, 3. 1, 6. 2 of zelfs 62. 3 milligram (mg) per dag. De wetenschappers merkten minimale irritatie op en ook totaal ongemak in de getroffen kruispunten van de ratten. Er waren eigenlijk geen duidelijke nadelige effecten. Ratten die lage doses van 0, 6 of zelfs 3, 1 milligram kregen, verbeterden echt niet hun pijnscores. De onderzoekers vonden dat 6. Bovendien hadden knaagdieren die 62. 3 mg / dag kregen identieke eindresultaten als de.

ratten die 6. 2 mg / dag ontvingen. Het ontvangen van een aanzienlijk grotere dosis veroorzaakte echt niet dat ze minder pijn hadden. De ontstekingsremmende en pijnstillende resultaten van CBD-gel kunnen mogelijk personen met gewrichtsontsteking helpen. Desalniettemin zijn eigenlijk aanvullende menselijke onderzoeken vereist. Onderzoek bij computermuizen heeft aangetoond dat CBD de afname van schadelijke cysten kan veroorzaken. Desalniettemin hebben veel onderzoeken bij mensen gekeken naar de plicht van CBD bij het omgaan met ongemak bij kankercellen en kankercellen. Het heeft CBD voorgesteld als een mogelijke mogelijkheid om de effecten van chemotherapie te minimaliseren, zoals: pijn, braken, gebrek aan eetlust In een onderzoek uit 2010 over kankergerelateerde pijn, ondervonden onderzoeksdoelwitten orale sprays van een mengsel van THC-CBD-extract. Dit onderzoek toonde aan dat het gebruik van de extractie een extra betrouwbare pijnverlichting opleverde dan het gebruik van alleen de opioïden. Een onderzoek uit 2013 naar THC en ook naar THC-CBD tandsprays had een identiek uiterlijk. Veel wetenschappers uit de studie van 2010 werkten tegelijkertijd met dit onderzoek. Extra bewijs is nog steeds vereist. Onderzoek naar CBD en ook migrainehoofdpijn is beperkt. Desalniettemin laten de resultaten van een onderzoek uit 2017 zien dat zowel CBD als THC veel minder slimme en veel minder rigoureuze pijn kunnen veroorzaken bij mensen, samen met migraine.

Bij dit onderzoek in twee fasen namen sommige aanwezigen een combinatie van twee materialen. Eén verbinding had 9 procent CBD en vrijwel geen THC. De verschillende andere stoffen bevatten 19 procent THC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *